November - vart tog du vägen?

Visst att tiden går fortare ju äldre man blir, men att den går 17 gånger snabbare på andra sidan jorden hade jag ingen aning om. Det känns som att denna månaden nyss började, och snart är den slut. Det är bra på ett sätt, för nu är det bara två veckor kvar till min underbara Niclas kommer hit. Jag saknar honom så det gör ont och det ska bli fantastiskt att få de honom igen.

Det har hänt en hel del sen sist. Jobbet flyter på bra, jag och axel börjar lära känna varandra ordentligt nu. Han kallar mig inte för Jenny längre, och det känns ju bra ;)

Än så länge är det oftast inte för varmt för att leka på stranden. Några dagar har det dock varit närmare 35 grader och det är fortfarande bara vår. Hur ska jag klara sommaren här? Om jag slutar visa tecken på liv så kan det vara för att jag antingen brunnit upp eller smält bort. I såna fall vill jag skicka en sista tanke till alla nära och kära, jag älskar er!

Ibland går vi på craftclass och pysslar. Denna fantastiska mask är den senaste skapelsen.

Axel är utan tvekan den coolaste tvååring jag känner!

 

En helg när jag var inne i stan råkade jag springa på en mycket underlig julparad. Där fanns allt från dansande barn och en uppblåsbar snobben till stormtroopers, darth vader och såklart självaste jultomten i sin släde.
 

En tisdag när jag var ledig åkte jag med två svenskar och en dansk till Phillip Island. Vi hade en underbar dag med strålande solsken. Vi såg massor av häftiga djur och jag fick se mina första koalor :)

 

Denna veckan har jag varit i Sydney. Ska berätta mer snart, men det var Awesome!

This woman is totally crazy!!!

Vem behöver 20 stekpannor?
Vem behöver 300 muggar i lika många olika former och storlekar?
Vem behöver 17 skärbrädor, 4 durkslag, 1000 tallrikar och en apparat för varje grej man ska göra... hamburgergrill, smörgåsgrill, popcornmaskin, pannkaksmaskin, 3 olika kaffeapparater och 5 tvättkorgar var (?!)

Detta är alltså Deborah (ägaren av huset jag bor i) i ett nötskal. Här är så fullt av skit att det är omöjligt att hålla rent, ändå skäller hon på oss och försöker lära oss hur man diskar, vika handdukar mm...
Trots att vi har så mycket grejer kommer hon ständigt med mer. Jag är glad att hon inte rör min garderob, men de andra kan komma hem och alla deras grejer är flyttade från garderoben för att hon ska få plats med nya handdukar och lakan. Kul att komma hem från jobbet och inte veta var ens grejer är för att en galen tant ska pilla på allt! Not!

Jag försöker ignorera henne så mycket jag bara kan och än så länge har det funkat ganska bra :)

Hon är spritt språngande galen, och jag undrar om jag kommer stå ut ända till juni, men så fort hon inte är här är det ett fantastiskt ställe att bo på. Alltid nåt att göra, alltid någon att prata med, alltid någon som är här när man kommer hem :)

The best place on earth

Detta stället är helt fantstiskt! Jag är så glad att jag åkte hit :)
Tiden bara springer iväg, det är redan november, sjukt! Vädret är fortfarande varierat, men det blir hela tiden varmare. Vi har haft ett par riktigt fina dagar med 30 grader och sol :)

I lördags åkte vi till några nationalparker och vandrade runt lite. Jag såg min första känguru :D Hur häftigt som helst! De var ganska långt bort, och zoomen på min kamera är inte den bästa, men titta noga så ser du att det är fullt av kängurur på kullen..

På kvällen firade Halloween så det stod härliga till :)



Ett litet smakprov..
Vill du se mer bilder, kolla in mitt album på facebook :)

Axel med familj är på en liten resa till Goldcoast, så jag är ledig fram till onsdag lunch. Härligt med ett par fria dagar :)


RSS 2.0